Onze werkwijze

werkplaats Pieter Vermeulen Interieurs

Met ruim 16 jaar ervaring en passie voor interieur maken wij iedere interieurwens mogelijk. Alle meubels worden door ons op maat gemaakt. Doordat wij persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, heeft u maar één contactpersoon die op deskundige wijze de onderstaande stappen met u doorloopt:

DOORSPREKEN VAN DE INTERIEURWENS

Bij de kennismaking nemen wij graag alle tijd voor u om samen uw interieurwensen en ideeën te bespreken. Hierbij kunt u denken aan het ontwerp, de materiaalkeuze en de kleur van het meubel. Tevens beschikken wij over diverse proefstalen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u twijfelt over bepaalde aspecten denken wij met u mee om zo tot de beste oplossing te komen.

ONTWERP OP MAAT

Wanneer de interieurwensen doorgenomen zijn en het design en de materiaalkeuze vast staan, maken wij een 3D-ontwerp op maat voor u. Met een 3D-ontwerp kunt u zich goed voorstellen hoe uw toekomstig interieur eruit komt te zien.

OFFERTE

Wij stellen de offerte op wanneer u volledig akkoord bent met het ontwerp.

PRODUCTIE

Wanneer u akkoord bent met de offerte starten wij in overleg met u aan het vervaardigen van het meubel. Vakmanschap, hoogwaardige materialen en professionele machines staan hierbij op de eerste plaats. Het is bij ons altijd mogelijk om tussentijds een keer te komen kijken naar de voortgang van uw interieur. De koffie staat klaar!

MONTAGE

In overleg wordt het meubel bij u thuis geplaatst door onze ervaren vakmensen.
Bent u geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak.

interieur op maat
interieur op maat